Știți ce este plimbătorul cu roți?

- Jan 08, 2019-

Walker, un dispozitiv care ajută corpul să sprijine greutatea, echilibrul și mersul este numit walker. Nu este convenabil ca pietonii să urce și să coboare scările, pantele și drumurile accidentate. Funcționează doar pe drumuri plane. Poate fi împărțit în patru tipuri: fix, scripete, R-tip walker și walker cu patru roți.

 

Ce tipuri de călători există?


Camion fix (JL913L)

image

Cine este potrivit?

Potrivit pentru persoanele în vârstă care au dificultăți în mers, dar au o stare fizică bună și o bună rezistență și echilibru muscular.

Măsuri de precauție

Când folosiți, plimbătorul trebuie ridicat înainte, deci este potrivit pentru susținerea în greutate a persoanelor în vârstă, iar membrele superioare sunt mai puternice.


Walker tip R (fix și cu roți)

image

Cine este potrivit?

Potrivit pentru persoanele în vârstă cu o forță musculară slabă la nivelul membrelor inferioare și incapabil să sprijine mersul general de pe scaun.

Măsuri de precauție  

Când bătrânii cu o forță musculară slabă la membrele inferioare se ridică de pe scaun, mâna este ușor îndoită pentru a se potrivi cu forța. Puneți-vă mâinile pe canelura rulantului de tip R. După punctele de sprijin, pune mâinile în sus și pune-le în sus. Este mai ușor să te ridici în picioare.


Mașină cu roți (JL9125)

image

Cine este potrivit?

Nu este necesar să ridicați mersul înainte, iar sarcina corpului este mică în comparație cu mersul fix, potrivit pentru toți bătrânii care trebuie să folosească mersul pentru a merge.

Măsuri de precauție  

Când folosiți, pur și simplu împingeți mersul înainte și folosiți cele două roți în fața mersului pentru a avansa; cei 2 metri din spate ai mersului sunt frâne, trebuie doar să apăsați mâna în jos pentru a frâna automat.


Unii bătrâni pot merge doar pe pași mici, din cauza slăbiciunii mușchilor picioarelor. Nu-și pot ridica picioarele și nu pot merge. Se recomandă utilizarea unui plimbător cu roți. Majoritatea acestor tipuri de bătrâni sunt și ele mai slabe la membrele superioare. Dispozitivul este predispus să cadă.


Cu patru roti ( JL965LHQ)

image

Cine este potrivit?

Potrivit pentru persoanele în vârstă cu o forță musculară insuficientă sau o coordonare slabă, nu poate ridica mersul, dar are o prindere normală și poate acționa sistemul de frână.

Măsuri de precauție   

Mersul pe patru roți ușurează vârstnicii să meargă la cumpărături și să se odihnească. Dispozitivele de mers pe patru roți sunt în general echipate cu scaune și coșuri de depozitare și nu sunt recomandate pentru utilizarea în spații interioare mici.

 

Vârstnicii cu un echilibru slab sau abilități de coordonare sunt mai puțin recomandate. Când mergeți cu un alergător pe patru roți, este ușor să cadă sau să cadă din cauza incapacității de a repara rola pentru a pierde echilibrul.


[Linii directoare pentru selecția Walker]

Pe lângă funcția de alegere a ajutorului pentru mers, greutatea materialului poate fi selectată după preferințe personale. Unii oameni cred că greutatea este mai stabilă. Dacă este selectat tipul fix, premisa este că membrele superioare trebuie să fie puternice, iar mersul poate fi ridicat și coborât stabil. Evitați creșterea șanselor de cădere din cauza tracțiunii gravitaționale.

Dacă nu puteți judeca pentru ce tip de călător sunteți potrivit, vă recomandăm să mergeți la centrul de asistență profesională sau la instituția medicală din fiecare județ pentru a evalua starea fizică și a face o alegere după încercarea personală.


[Cum să folosiți corect walkerul]

Reglați mai întâi înălțimea: înălțimea mersului se recomandă să fie paralelă cu partea proeminentă a osului (trohanterul mai mare al femurului) din partea feselor; dacă proeminența feselor nu este evidentă, poate fi paralelă cu proeminența cotului când stai în picioare; Când este folosit mersul, mâna se va îndoi natural în mod natural de la 20 la 30 de grade.

快车


[Cum se folosește walkerul]


1. Mersul pe pământ corect.

Modul Walker este utilizat atunci când un singur picior este rănit.

Pasul 1 / Walker primul înainte

Pasul 2 / picioarele laterale rănite înainte (nu suportați greutatea corporală)

Pasul 3 / Piciorul neînsuflețit și în cele din urmă merge înainte

Sfat: Dacă membrele inferioare nu sunt rănite, pasul 2 poate fi înlocuit cu piciorul obișnuit.


2. Stând pe drumul potrivit.

Folosind mersul pentru a sta de la stație la stație, mai întâi trebuie să determinați că pe planul stabil, centrul de greutate se mișcă înainte este cheia pentru a se ridica fără probleme.

Pasul 1 Șoldurile se așează în față cu aproximativ 1/3 din scaun, iar marginea scaunului este aproximativ centrul coapsei.

Pasul 2 / picioarele duble pe pământul plat, genunchii sunt ușor aplecați spre interior pentru a aplica forța.

Pasul 3 / Partea superioară a corpului se sprijină, iar când este privită din lateral, umerii sunt mai mult decât partea din față a genunchilor, iar centrul de greutate este înclinat înainte.

Pasul 4 / Forța de mână a presiunii mâinii pentru a se ridica.

Sfat: Pe lângă utilizarea unui walker, orice avion care poate fi apăsat, cum ar fi o masă, se poate ridica în acest fel.


CONTACTEAZĂ-NE

Gdjianlian@gdjianlian.com

Misiunea noastră este să îi conducem pe cei care au nevoie să ducă o viață mai demnă.

Produsele de îngrijire Foshan Jianlian, merită posesia ta.


O pereche de:Cum să alegi un scaun cu rotile pentru vârstnici? Următoarea:Scaun cu rotile cu aer proiectat la Pitt Permite copiilor să se bucure de parcul acvatic din Texas