Inteligența artificială este de asemenea de așteptat să fie o nouă „armă” în reabilitare

- Sep 12, 2018-

În prezent, China are nevoie de cel puțin 300.000 de terapeuți de reabilitare, dar în realitate există doar 30.000. Diferența de aprovizionare este uriașă. Experți chinezi și străini au subliniat că exercițiile și terapiile tradiționale chineze, cum ar fi tai-chi și acupunctura, precum și aplicația inteligentă de reabilitare bazată pe „Internet +”, oferă idei noi pentru rezolvarea nevoilor de reabilitare.

China are un număr limitat de instituții de reabilitare, cu excepția a peste 90 de milioane de persoane cu dizabilități, Chen lidian, vicepreședinte al asociației de reabilitare chineze și secretar de partid al universității fujiene de medicină tradițională chineză, a declarat la prima reabilitare china-us conferință BBS de medicină la Beijing duminică. Cei 600 de milioane de oameni bolnavi cronici, bolnavi critici și vârstnici au nevoie de niveluri diferite de reabilitare și trebuie găsite noi modele care să abordeze decalajul de reabilitare.

În acest sens, experții în reabilitare se concentrează asupra sportului și terapiei tradiționale chineze, precum și asupra metodelor inteligente de reabilitare "Internet +".

Li-dian Chen a spus: „terapia de exerciții tradiționale chineze este caracteristicile inerente ale medicamentului de reabilitare, tai chi, opt brocade, wuqinxi, șase probe tactice tradiționale bazate pe dovezi ale terapiei de exercițiu, cum ar fi taijiquan ca un exercițiu eficient la pacienții cu coronarian bolile de inimă, tai-chi-ul și antrenamentul cu opt kam-uri pot îmbunătăți semnificativ funcția mentală la vârstnici. "

În Statele Unite, sportul și terapia tradițională reprezentate de taijiquan și acupunctură sunt considerate mijloace eficiente de medicament de reabilitare. Departamentul american de sănătate și servicii umane a recomandat exerciții de tai chi pentru persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități pentru a preveni căderea.

Dr. John Tsai, președintele societății americane a medicilor de reabilitare, a declarat reporterilor că dovezi științifice arată că acupunctura este cel mai eficient medicament complementar pentru tratarea durerii și având în vedere că tratamentul actual al durerii medicamentoase din Statele Unite duce parțial la dependența de opioide, acupunctura poate fi o alternativă non-medicamentoasă la tratarea durerilor cronice.

Pe lângă sportul și terapia tradițională chineză, reabilitarea inteligentă este considerată și direcția de dezvoltare a medicamentului de reabilitare. Li jianjun, vicepreședinte al asociației medicale de reabilitare din China, a declarat că industria de reabilitare este condusă rapid și propulsată de noi tehnologii precum „„ Internet plus ”, inteligență artificială și cloud computing.

De exemplu, medicii pot analiza starea de recuperare a pacienților în orice moment, prin datele mari ale reabilitării. Telefoanele inteligente și dispozitivele purtabile rup procesul tradițional de diagnostic și tratament. Prevenirea, monitorizarea și tratamentul pot fi realizate de „medicul de informații artificiale” din buzunar. Cloud computing a contribuit la aducerea online a modelului tradițional de reabilitare față în față.

Wu Hong, președintele asociației chineze americane a medicilor de reabilitare și profesor la universitatea din Wisconsin, a mai spus că informațiile artificiale sunt de asemenea așteptate să fie o nouă „armă” pentru tratamentul de reabilitare pentru paralizie sau tulburări senzoriale cauzate de accident vascular cerebral sau nerv.


O pereche de:Cum se utilizează Walker ușor în exterior Următoarea:Meet You In Arab Health 2019 (Z5.A28)