misiuni

Misiunile noastre sunt ghidate după următoarele principii:

* Prioritatea noastră este calitatea produsului: nu este nimic mai important decât calitatea produsului și trebuie să îmbunătățim continuu calitatea produselor noastre. Calitatea produselor noastre va vorbi de la sine.

* Livrarea punctuală este forța motrice a companiei. Timpul este cel mai valoros și trebuie să ne asigurăm că, în acest parteneriat din ce în ce mai strâns, eficiența este absolut critică pentru succesul unei organizații.

* Serviciu complet după vânzare: Branding-ul este cheia pentru îmbunătățirea adăugării de valori, iar serviciul post-vânzare este piatra de temelie a mărcii bazate pe. Satisfacția serviciului clienților este singura măsură a calității standardelor de servicii, indiferent cât de grele sunt procesele de producție. Ca valoare a serviciului complet după vânzare, putem cunoaște mai bine clientul nostru, adăugați mai multă valoare brandului și pentru a îmbunătăți loialitatea clienților.

* „O calitate mai ridicată a produselor, o livrare mai punctuală și un serviciu complet după vânzare” este caracteristica companiei noastre.

* Jianlian este un expert pentru produsele dvs. de îngrijire personală și așteptăm sincer să vă întâlnim.